Judete Romania
Horoscop

Rezultatele cautarii dupa "bogati"

Romania - Dolj - Craiova - Muzee - MUZEUL DE ARTA
Adapostit, incepand cu 1954, in palatul Jean Mihail, Muzeul de Arta din Craiova este astazi una dintre cele mai prestigioase institutii muzeale din Romania. Bogatia patrimoniului, cadrul si modul in care sunt expuse cele mai valoroase piese ale sale l-au facut sa fie un loc de o atractivitate deos..
[mai mult]
Romania - Bacau - Slanic Moldova - - „Perla Moldovei”
O celebra statiune balneoclimaterica de importanta internationala, „Perla Moldovei”, beneficiaza de variata bogatie a celor peste 20 de izvoare de ape minerale.
Este situata la 18 km sud-vest de Tg. Ocna si la 84 km de Bacãu, pe Valea Slãnicului în Carpatii Rãsãriteni (la 530 m altitudine).
[mai mult]


Algarve, cel mai însorit punct al Portugaliei

Algarve, cel mai însorit punct al Portugaliei

Joi, 15 martie 2018

Desemnată pentru mai mulÈ›i ani la rând: cea mai bună destinaÈ›ie pentru plajă din Europa, Algarve este regiunea administrativă aflată în cea mai sudică parte a Portugaliei. Scăldat de soare…»

Marrakech – city break in orașul roz al Marocului

Marrakech – city break in orașul roz al Marocului

Vineri, 9 martie 2018

Capitală economică a Marocului È™i al patrulea oraÈ™ ca mărime după Casablanca, Fez È™i Rabat, pitorescul Marrakech se întinde spectaculos la poalele MunÈ›ilor Atlas È™i la mică distanță de deÈ™ertul…»

Madrid – orașul spaniol cu iz regal

Madrid – orașul spaniol cu iz regal

Vineri, 2 martie 2018

Construită pe un vechi fort maur numit Magerit, capitala Spaniei este una dintre cele mai populare destinaÈ›ii europene cu un nivel de trai ridicat È™i un număr fabulos de investitori…»Ce destinatie alegi pentru vara 2014?


Grecia
Turcia
Spania
Bulgaria
Italia