Judete Romania
Horoscop

Rezultatele cautarii dupa "rohia"

Romania - Neamt - Piatra Neamt - Obiective turistice - Biserica romano-catolică Adjudeni / The Romano-catholic Church Adjudeni
Hramul Coborārea Sfāntului Duh (15 mai).
Centrul parohial Adjudeni s-a īnfiinţat īn 1762-1776. Bisericuţa a fost īnlocuită īn 1810 cu o alta de lemn. Prima biserică de zid a fost construită īn 1875, dar mai apoi a fost īncorporată īn noua mare biserică con..
[mai mult]
Romania - Neamt - Bicaz - - Biserica "Intrarea īn Biserică" / Presentation of the Mother of God to the Temple Church
SITUARE: - satul Buhalniţa, com. Hangu
SCURT ISTORIC: Ctitorie din 1626-1629 a lui Miron Barnovschi Voievod, reconstruită prin strămutare. Pomenită vreme īndelungată sub numele de Mănăstirea Hangu, se pare că biserica de la Buhalniţa a fost zidit..
[mai mult]
Romania - Ialomita - Slobozia - Muzee - Muzeul Naţional al Agriculturii
Ansamblul muzeal include: 1. Biserica din Lemn de la Poiana - monument istoric şi arhitectural (datat documentar īn 1737), care asigură serviciul religios pentru parohia "Buna Vestire"; 2. Colecţii reprezentative (peste 7500 de piese): - unelte, maşini agricole şi industr..
[mai mult]
Romania - Neamt - Piatra Neamt - Obiective turistice - Biserica "Adormirea Maicii Domnului" / The Assumption of the Virgin Church
SITUARE: Com. Dobreni
SCURT ISTORIC: Ctitorie din 1880
DESCRIERE: Catapeteasma, pictată la īnceputul sec. XX de pictorul Stahie, are o ornamentaţie deosebită.
OPORTUNITĂŢI SERVICII: Cazare: 8 locuri īn camere duble īn Casa parohială aflată īn..
[mai mult]


Milano: shopping, artă și istorie

Milano: shopping, artă și istorie

Miercuri, 18 aprilie 2018

Milano este o metropolă fascinantă care adună Ć®n fiecare an peste 7,7 milioane de turiști, iar aproximativ 40.000 mii de studenți aleg să Ć®nvețe Ć®n universitățile de prestigiu și academiile…»

Vacanță Ć®n Budapesta, perla de pe malurile Dunării

Vacanță Ć®n Budapesta, perla de pe malurile Dunării

Vineri, 13 aprilie 2018

Cu un mix de stiluri arhitecturale, o atmosferă fascinantă, numeroase structuri defensive și o viață de noapte antrenantă ā€“ Budapesta și-a primit pe drept supranumele de Parisul Estului. Capitala Ungariei…»

Creta, vacanță pe tărĆ¢mul zeilor

Creta, vacanță pe tărĆ¢mul zeilor

Joi, 5 aprilie 2018

Cea mai mare și vizitată dintre insulele grecești, Creta ocupă o suprafață de pĆ¢nă la 8261 kmp și adăpostește o populație de aproximativ 620.000 de locuitori. Creta este strĆ¢ns…»Ce destinatie alegi pentru vara 2014?


Grecia
Turcia
Spania
Bulgaria
Italia